Vaarwel Poolseweg

Vaarwel Poolseweg

Het voelt toch wel een beetje vreemd zo, het schrijven van de laatste Blog vanuit de Poolseweg 130. Het super toffe pand waarvan wij ooit alleen maar van durfde te droomde en dat ruim 2 jaar geleden dan opeens werkelijkheid werd. Helaas hoorde de aanleiding, een alles verwoestende brand in ons oude bedrijfspand iets minder bij deze droom. Enfin, de oude autogarage op de Poolseweg stond tot onze beschikking en ondanks de wetenschap hier maar 2 jaar kunnen te blijven zijn we er vol enthousiasme ingedoken en dankbaar voor de mogelijkheid.
Omdat het pand op de Poolseweg in de loop van dit jaar letterlijk tegen de vlakte gaat en plaats moet maken voor woningen, zijn wij op zoek gegaan naar een volgend avontuur. Op deze plek moet alles samenkomen wat we in de afgelopen 10 jaar ervaren hebben. Op deze plek begint een avontuur waar wij de regie in handen hebben. En dat is zo tof.

De Zukini beleving

We willen onze klanten een echte Zukini beleving geven als ze ons bezoeken! We willen dat ze ongeacht of ze wel of niet geslaagd zijn in hun missie, met een fijn gevoel vertrekken. Het gevoel van dat je best eigenwijs in interieur kan zijn, dat er heel veel mogelijk is en dat je vooral moet durven voelen wat bij jou past. Laat je niet leiden door interieur trends, maar creëer je eigen trend. Een beetje lef heb je daar wel voor nodig, maar we inspireren je graag. Stiekem hopen we je nog op veel meer gebieden te inspireren, dat je soms gewoon moet springen, dat je je vooral niet moet laten leiden door hoe iedereen het doet. Volg je eigen pad, durf te vallen, en sta gewoon weer op.

De laatste lootjes


Het pand op De Rijsbergsebaan is dus een oude langgevel boerderij waar wij ook wonen. De helft van de boerderij (vroeger stallen) word ingericht als showroom, daarnaast hebben wij een nieuwe bedrijfshal geplaats, waar wij een aardige voorraad kasten presenteren en onze spik splinter nieuwe werkplaats inrichten om nog mooiere projekten voor onze klanten te kunnen maken. De maand augustus staat voor ons in het teken van de punten op de I plaatsen. We gaan alle inventaris verhuizen naar de Rijsbergsebaan. De laatste hand leggen aan het inrichten van de werkplaats en de showroom. Vanaf 1 september kunnen wij onze klanten weer ontvangen en wij kunnen eerlijk gezegd niet wachten….