Wil je onze showroom bezoeken? Check de actuele openingsuren onder contact of maak even een afspraak via info@kastenvanzukini.nl.
Wil je onze showroom bezoeken? Check de actuele openingsuren onder contact of maak even een afspraak via info@kastenvanzukini.nl.

Ik wil een eigen kast laten opknappen

Eigenlijk hebben we allemaal wel een kast met een verhaal. Ooit gekregen van een inmiddels overleden dierbare, die eerste kast die je samen met je grote liefde kocht bij de kringloopwinkel, of gewoon een exemplaar dat iedere verhuizing weer op de nominatie “weg ermee” staat maar toch altijd weer een plekje krijgt. 

Teleurgesteld na een bezoekje aan de woonboulevard? Kijk nog eens goed rond in je eigen woonkamer, want misschien staat de kast die je zoekt al jaren in huis. Met een beetje liefde, een hoop vakkennis, en nog meer passie kunnen wij ook jouw meubel een totale metamorfose geven.

Hoe gaan we te werk?

Na inventarisatie van de huidige staat, het houtsoort en de bewerking, wordt je meubel gezandstraald. Met deze techniek verwijderen wij de oude lak/beits en boenwaslagen. Het kale hout geeft ons weer de mogelijkheid om er een totaal andere sfeer op aan te brengen. Denk aan een natuurlijke matte houtlook of een subtiele kleurwassing die zorgt voor een warme uitstraling.

In onze timmerwerkplaats kunnen wij de meubels ook vermaken. Zo is die ‘Oud Hollandse kast van oma’ opeens op een stalen frame beland en heeft een uitstraling van geborsteld eikenhout. Hartstikke hip en toepasbaar in een hedendaags interieur. En wat kunnen een paar ruiten in die zware eiken deuren een hoop veranderen aan die iet wat te klassieke uitstraling van jouw kast met een verhaal.

Laat je op deze pagina alvast inspireren door avonturiers die je voorgingen of kom gewoon eens sparren in ons atelier over jouw “unieke” kast.

Klik hier en bekijk de kasten die wij een metamorfose hebben gegeven.

Offerteaanvraag

  Voornaam en achternaam*

  Bedrijfsnaam

  Straatnaam en huisnummer*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Korte omschrijving van de aanvraag

  Upload een foto van de situatie (Png, jpg, jpeg of pdf-bestanden toegestaan, max. 16MB voor alle 4 de foto's)
  Na de aanvraag nemen we contact met je op.

  Beslag

  Verftechnieken

  Plankverdeling