Wil je onze showroom bezoeken? Check de actuele openingsuren onder contact of maak even een afspraak via info@kastenvanzukini.nl.
Wil je onze showroom bezoeken? Check de actuele openingsuren onder contact of maak even een afspraak via info@kastenvanzukini.nl.

Naast ons unieke assortiment vintage, antieke en brocante kasten zijn wij ook gepassioneerd in het maken van meubels op maat.
Blijkt het formaat kast wat jij zoekt onvindbaar, wij weten van kasten!


Of het nu gaat om een wandvullend tv-meubel, een grote boekenkast, of die inloopkast waar je al jaren van droomt. Deel je ideeën met ons of laat je inspireren en wie weet is jouw unieke kast wel dichterbij dan je denkt.

Multifunctionele woonkamerkast. Met ingebouwde flexibele werkplek. Opbergruimte voor speelgoed en boeken. Deze kast is gemaakt van Berkenmultiplex (kleur)  in combinatie met Fins underlayment.

Deze enorme kastwand is gemaakt van underlayment in combinatie met berken triplex. De frisse groene kleur hebben wij in meerdere flinterdunne verflagen opgebracht waardoor de houtnerf nog mooi zichtbaar is.

De kast is gemaakt in een relatief kleine woonruimte en is naast decoratief en sfeervol ook zeer praktisch ingedeeld. Zo is de tv erin verwerkt en deze kan ook worden weggewerkt door schuifdeuren. Speelgoed, spelletjes en boeken van het hele gezin zijn erin opgeborgen. Het zitje, geeft niet alleen een speels effect, maar, bied ook extra zit plek bij bezoek.

Wand vullende garderobekast in een hal met hoge plafonds. Niet alleen de ruimte word optimaal benut, maar er is ook gelijk een flinke dosis sfeer ingebracht met deze underlayment kast op maat. De kleur is in meerdere lagen verdund aangebracht waardoor de houtnerven nog heel subtiel zichtbaar zijn.

Benieuwd naar wat er in jouw ruimte mogelijk is?
Neem contact op met onze timmerman Pim 0618093758 of mail naar info@kastenvanzukini.nl.

In deze toffe ruimte zie je kinderkamer meubels op maat gemaakt en een vaste kastenwand waaraan een speelbureau vervaardigd is. Wederom de ruimte optimaal benut en toch een hele speelse sfeer. Omdat alles een vast opbergplekje heeft is de kamer na uren van speelplezier weer heel snel en efficiënt opgeruimd.

Neem contact op met onze timmerman Pim
voor je vragen, 06-18093758

Een greep uit recente projecten;
meubels op maat en wand vullende kasten naar wens en idee van de klant
in een sausje van Zukini
.

Heb jij een tof idee voor die ene ruimte in huis? Wij denken graag met je mee.
Vul onderaan de pagina het offerte-aanvraagformulier in en we nemen contact met je op.

  Voornaam en achternaam*

  Bedrijfsnaam

  Straatnaam en huisnummer*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Korte omschrijving van de aanvraag

  Upload een foto van de situatie (Png, jpg, jpeg of pdf-bestanden toegestaan, max. 16MB voor alle 4 de foto's)
  Na de aanvraag nemen we contact met je op.

  Volg Maatwerk van Zukini op Instagram en volg alle projecten

  Beslag

  Verftechnieken

  Plankverdeling