Wil je onze showroom bezoeken? Check de actuele openingsuren onder contact of maak even een afspraak via info@kastenvanzukini.nl.
Wil je onze showroom bezoeken? Check de actuele openingsuren onder contact of maak even een afspraak via info@kastenvanzukini.nl.

Kleuren

Een nieuwe sfeer in huis maak je met kleur. Wij hebben vele opties voor kleuren, bekijk ze hieronder ZK1 t/m ZK21.

Kleuren uit ons pallet zijn een selectie uit bestaande kleuren die wij in de afgelopen jaren succesvol toegepast hebben en trendkleuren die in het toekomstige interieur veel worden gezien.
Neem eens een kijkje in ons lookbook en raak geïnspireerd door mooie kleurcombinaties en verftechnieken voor jouw unieke kast

ZK7 met foto en dan de omschrijving; is coraal rood past goed in een modern interieur etc…

Lookbook

 ZK01 – Oud Wit
Oké, het is misschien helemaal niet hip, maar het blijft gewoon een hele goede kleur voor bepaalde type oude kasten. Een kleurrijk behang als achtergrond en je bent klaar. De basis is 9010 wit met een subtiele ondertoon van een linnenkleur.

 ZK02 – Old Paper
Duidelijk het broertje van oud wit, maar toch wel echt anders. Er zit een subtiele vergeling in deze warme kleur wat zorgt voor een heel authentiek effect.

 ZK03 – Plum
Wij raken maar niet uitgesproken over deze super mooie vintage oud roze kleur. Deze tint is zo goed te combineren met off-black, houtlook en vooral natuurlijke stoffen en materialen de je ook terugvind in de Scandinavische interieurs. Oud Roze, maar zeker niet Zoet.

  ZK04 – Plummet ???
??

 ZK06 – Borrowed light ???
??

 ZK07 – Early Dew
Blauw/groene pastel tint die veel gekozen word voor de kinderkamer, maar ook voor een huiskamerkast of kledingkast super fris en gezellig is. De kleur leent zich goed om op het hout in te wassen, waardoor hij als het ware wordt uitgevaagd en zorgt voor subtiele kleurtonen in het hout.

 ZK09 – Inflatable blue
Deze blauw grijze kleur zou je in menig oude Scandinavische keuken kunnen terugvinden. Wij vinden hem in het bijzonder mooi voor vitrinekasten eventueel gecombineerd met houtkleur.

 ZK11 – Lush Aqua
Chique, mysterieus, stoer zomaar wat kenmerken voor deze prachtige kleur. Een warme houtkleur gecombineerd met Lush Aqua is een match made in heaven. Voeg er nog wat koperen accessoires aan toe en je bent verzekerd van de juiste sfeer. 

 ZK12 – Rabarber
Een beetje lef moet je wel hebben als je voor deze pittige kleur gaat. Maar gecombineerd met de juiste materialen zoals Rotan, Linnen en hout is het succes verzekerd. Ons motto; durf te combineren.

 ZK13 – Jippie
De naam van deze kleur voorspelt niet hoe stoer en warm de kleur in werkelijkheid is. De kleur doet denken aan een jeans tint. Wij vinden hem veruit het mooiste ingewassen op hout.

 ZK14 – Savannah
??

 ZK15 – Coral Red
De juist kleur rood kiezen valt niet mee. Kies je voor Coral Red heb je wat ons betreft de juiste smaak te pakken. Er zit een tikkie oranje in wat deze kleur hip en modern maakt. Dekkend geschilderd komt hij veruit het beste tot zijn recht. 

 ZK16 – Red Earth
Het is een kleur die zeker niet iedereen zal aanspreken, maar doet de kleur dat wel, dan blijf je fan. Wij vinden de kleur fantastisch tot zijn recht komen aan de binnenkant van een open kast en helemaal gecombineerd met een off-black buitenkant. Een combinatie met antiek/brons, en groen glas accessoires geeft een super eigen authentieke sfeer. 

 ZK17 – ??
??

 ZK18 – Off-Black
Ver uit de meest gekozen kleur van dit moment. En wij begrijpen dat helemaal. De kleur is stoer, laat zich goed combineren, is niet te hard en sluit vlekkeloos aan bij de interieur trends van 2017/2018.

 ZK21 – Houtkleur
Als je voor deze optie kies, is stap 1 altijd dat de kast gezandstraald word. De originele houtlook komt zo weer tevoorschijn. Je ontvangt een foto van het resultaat na zandstralen en kunt daarna beslissen of de houtlook nog warmer of juist lichter gekleurd moet worden. Laat je hier alvast inspireren door verschillende houtlook uitstralingen. Let op er moet altijd een beschermlaag worden aangebracht na het zandstralen, waardoor de kleurtoon automatisch veranderd. Wij gebruiken vervolgens natuurlijke wassingen om de matte houtlook weer zoveel mogelijk te benaderen.

Beslag

Verftechnieken

Plankverdeling